Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Zásady ochrany osobních údajů

Základní informace

Podepsáním petice uděluji souhlas se zpracováním svých osobních údajů. Poskytnuté údaje budou použity v souladu se zákonem č. 85/1990 sb., o právu petičním a dále za účelem dalšího informování. Máte právo přístupu ke svým údajům, právo na jejich opravu či vymazání a další práva stanovená zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Kontaktní formuláře

  • Vaše jméno
  • Stát
  • Město
  • E-mail

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

S kým a jak dlouho sdílíme vaše údaje

Vaše údaje nepředáváme dalším stranám s výjimkou věrohodných smluvních partnerů, kteří jsou vázáni povinností mlčenlivosti (např. vývojáři databázových systémů). Osobní údaje poskytnuté v souvislosti s podpisem petice můžeme dále předat adresátovi petice nebo příslušnému státnímu orgánu. Na serveru budou data uchovávána pouze po dobu platnosti petice.

Jaká máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Komentáře jsou uzavřeny.